Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Absolvenții de liceu au susținut astăzi a doua probă a Bacalaureatului. Ce măsură specială a luat ISU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Examenul de  Bacalaureat 2019 a continuat miercuri, 3 iulie cu a doua probă scrisă obligatorie a profilului.

Adică matematică în cazul absolvenților de la profilul real, a celor  de la filiera tehnologică, a absolvenților liceelor militare sau a celor cu profil pedagogie. Istoria a fost proba susținută astăzi de la ora 9,00 de absolvenții de la profilul umanist sau filiera vocațională.

A doua probă a Bcalaureatului a fost motivul pentru care Inspectoratul pentru Situații de Urgență a decis reprogramarea  exercițiul de alarmare lunară, care ar fi trebuit să se desfășoar miercuri , 3 iulie.”  Suntem alături de toți cei care parcurg “ examenul maturității” și replanificăm organizarea exercițiului de alarmare a populației pentru săptămâna viitoare … le dorim succes!” a scris pe pagina de facebook ISU Bistrita-Năsăud.

Incidente și la a doua probă 

În Bistrița-Năsăud pentru  doua probă au fost sunt înscriși 2010 candidați, însă s-au prezentat doar 1907 de candidați. Aceasta în condițiile în care la prima probă s-au prezentat abia 1887 de absolvenți. Diferența rezidă – explică reprezentanții ISJ_ în numărul celor care nu au trecut acest examen din anii trecuți și s-au înscris doar pentru această probă. Ultima probă scrisa a Bacalaureatului 2019 sesiunea de vară este programată joi, 4 iulie.

Doi candidați au fost eliminați din sală și la cea de-a doua probă a Bacalaureatului, pe motiv de tentativă de fraudă, așa cum s-a întâmplat și  în prima zi. De data aceasta a fost vorba de un elev de la Grigore Silași din Beclean și un altul care susținea examenul la centrul de la George Coșbuc în Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu