Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Traversarea șoselei prin loc nepermis l-a nenorocit pe un bărbat din Silvașul de Câmpie. A fost accidentat atât de grav încât a fost nevoie de elicopterul Smurd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 42 de ani din Silivașul de Câmpie a fost grav accidentat vineri seara pe când  încerca să traverseze drumul județean care trece prin  comună,  printr-un  loc nemarcat și fără să se asigure.

Omul a fost accidentat grav de mașina condusă de o șoferiță de 61 de ani din Reghin și a fost nevoie de solicitarea unui elicopter Smurd pentru a putea fi transportat la spitalul din Târgu Mureș.

Șoferița nu consumase alcool, fapt confirmat de etilotest, precizează IJP Bistrița-Năsăud. Poliția face cercetări pentru a elucida în totalitate circumstanțele accidentului.

Indisciplina pietonilor-cauza principala a accidentelor in România

Potrivit statisticilor naționale, traversarea prin loc nepermis este prima cauză a accidentelor grave din România. Astfel indisciplina pietonilor a fost responsabilă de 21% din accidentele grave din țara noastră în perioada 2013-2018 urmată de viteza excesivă (19% din accidente)

Share.

About Author

Lasă un comentariu