Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Falsa călugărița care a escrocat mai mulți bistrițeni se întorcea din vacanță când a fost reținută pe aeroportul Iași

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tânăra de 19 ani din Tecuci care a escrocat mai mulți bistrițeni de la care a obținut în urma unor anunțuri online și apoi a unor discuții telefonice sume importante de bani se întorcea din Marea Britanie cu avionul, atunci când a fost reținută.

Potrivit unor surse din poliție, tânăra, plecată în vacanță  a fost oprită pe aeroportul din Iași după ce a coborât dintr-un avion sosit din Regatul Unit. Atunci a  fost identificată și reținută de poliție aeroportului și nu la plecare.

Tânăra a ajuns direct la Bistrița, cu o escortă de polițiști din Iași, în baza mandatului de aducere emis de procurorul de caz care investiga cele trei cazuri de înșelăciune reclamate de trei bistrițeni de 29, 39 și 66 de ani și care au reclamat că au fost păgubiți cu aproape 100 000 de lei. Practic cei trei i-au transmis așa zisei Maici Elena, contra dezlegări de farmece și acatiste banii în mai multe tranșe prin servicii de transfer rapid de bani.

Polițiștii spun și că falsa călugărița a ajuns să încaseze banii chiar și într-o benzinărie unde exista un automat de transfer rapid de bani. Cei care o investighează pe tânăra suspectează  că numărul celor înșelați este mult mai mare decât a celor care au depus plângere și caută să extindă cercetările. Deocamdată tânăra de 19 ani a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de la judecător de la Judecătoria Bistrița. Aceasta înseamnă că nu poate părăsi țara, dar și că trebuie să se prezinte la secția de polițe din Tecuci la care are arondat domiciliul, de două ori pe săptămână și în fața organelor de anchetă de la Bistrița, ori de câte ori i se cere.

Sursa Foto: Politia de frontiera.ro

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu