Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pentru două clase de liceu din Bistrița 9,19 a fost ultima medie de admitere. Top primele 10 clase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cele mai râvnite profiluri de anul aceasta în Bistrița-Năsăud  au fost la egalitate Matematică-Info și Științele naturii bilingv cu limba engleză de la Colegiul Național Liviu Rebreanu. Aici ultima medie de admitere la liceu în 2019 a fost 9,19, mai mare decât cea de anul trecut, când ultimul admis de la mate-info a avut media 9,1 iar la Științele naturii a fost 9 limita de intrare.

De altfel sunt singurele clase din întreg județul în care baremul mediei de intrare a depășit 9, conform statisticilor afișate astăzi pe site-ul Ministerului Învățământului. edu.ro.

Clasamentul celor mai dorite clase 

Pe locul 3 al ultimei medii de admitere se clasează clasa de matematică Info de la Colegiul Național Andrei Mureșanu, pentru care ultima medie a fost 8,70, mai mică totiuși față de anul trecut când a fost 8,83. Urmează în ordinea preferințelor o clasă de Științele Naturii tot de la CNAM cu 8,33. Pe locul 5 figurează  o clasă de la Colegiul Național Liviu Rebreanu, cu 8,23  ultima medie de intrare. Pe locul 6 figurează clasa de Economic de la colegiul Andrei Mureșanu, cu 8,12  ultima medie, după care abia pe locul 7 este o clasă din afara Bistriței, de  la Grigore Silași din Beclean, unde ultimul admis a avut 8,02.

Pe locul 8 e clasa de stiințe sociale de la Colegiul Național Liviu Rebreanu cu 7,92 ultima medie, iar pe locul 9 se plasează tot o clasă de la CNLR, Filologia cu 7,83 ultima medie. Abia pe locul al 10-lea figurează prima clasă de la George Coșbuc din Năsăud, cu limita de admitere la 7,51.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu