Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două accidente pe același tipar duminică dimineața: ambii șoferi erau foarte tineri și foarte băuți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doi șoferi sub 20 de ani au provocat accidente duminică dimineața după  ce s-au urcat băuți la volan. S-a întâmplat la câteva ore unul după altul.

Prima alertă a fost dată la ora 2 dimineața pe DJ 154 la ieșire din Șieuț spre Monor. Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit în afara șoselei și a lovit un stâlp de lemn după care s-a răsturnat. Tânărul șofer a fost proiectat prin parbriz în afara mașinii și a fost rănit.La etilotest a reiesit că băuse bine; avea 0,65 mg/l alcool î aerul expirat, informează IJP Bistrița-Năsăud.

La câteva ore distanță, de data aceasta la Molișet (Târlișua) un alt tânăr, de 17 ani, fără permis s-a urcat la volanul unei mașini, însă a pierdut controlul acesteia și a ajuns în albia unui pârâu. Adolescentul de la volan a fost rănit, așa cum a fost și pasagerul mașinii. Șoferul de ocazie era și băut, aparatul etilotest înregistrand 0,4 mg/lalcool pur în aerul expirat. La sosirea ehipajelor SMRD cei doi erau încarcerați in mașina contorsionată. Au fost extrase  din autoturism și predate echipajelor medicale a informat ISU Bistrița. Chiar daca inițial s-a cerut un elicopter în zonă pentru una din victime care inițial a fost găsită inconștientă, în final salvatorii au renunțat și i-au transportat cu ambulanțele la spital, Potrivit ISU cei doi tineri nu au leziuni care să le pună viața în pericol.

Share.

About Author

Lasă un comentariu