Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca după incidentul cu motociclistul belgian bătut de ciobani: ”pentru un caz izolat județul nu merită să fie pus pe lista rușinii”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Atributul care îi caracterizează pe bistrițeni e ospitalitatea, nu agresivitatea” a scris pe facebook deputatul PMP Ionuț Simionca cu referire la dramaticul caz al motociclistului belgian luat la bătaie de mai mulți ciobani pe când încerca să-și ceară scuze după ce zgomotul motorului său le-a speriat acestora caii.

Parlamentarul bistrițean, el însuși un împătimit declarat al motocicletelor spune și că  reacția autorităților, care au fost prompți în a arata că asemenea comportamente nu pot fi tolerate, a mai spălat din rușine: ”Felicit Poliția și Parchetul pentru modul în care au acționat în cazul motociclistului belgian bătut de ciobani în Colibița. Prin reținerea agresorilor, reprezentanții statului român au dat dovadă de fermitate și profesionalism, transmițând astfel mesajul că un asemenea comportament nu este tolerat în Bistrița-Năsăud. Pentru un caz izolat de acest gen, județul nostru nu trebuie să fie pus pe harta rușinii”

Simionca mai spune că nu a trecut niciodată ca motociclist prin asemenea episoade și că incidentul nu poate fi decât un caz izolat. ”Mă număr printre cei care se bucură să descopere frumusețile fără egal ale României pe motocicletă. De multe ori am ajuns cu motocicleta în locuri speciale din Bistrița-Năsăud și niciodată nu am avut întâmplări neplăcute, care să îmi dea un sentiment de nesiguranță” și că turiștii n-ar trebui să aibă rețineri de a trece prin județ:  ”Tocmai de aceea, invit comunitatea de motocicliști să vină cu încredere să viziteze județul nostru, țara noastră! Cazul motociclistului belgian agresat, sancționat de comunitatea noastră, nu trebuie să îi descurajeze. Îi asigur pe motocicliști că nu agresivitatea, ci ospitalitatea e atributul care ne caracterizează. Județul Bistrița-Năsăud este frumos, România este frumoasă, merită vizitate!

Share.

About Author

Lasă un comentariu