Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PLUS Bistrița-Năsăud are de ieri conducere cu acte în regulă. Președintele județean a fost 10 ani manager în grupul Teraplast

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Managerul Lorant Sas este primul președinte al partidului lui Dacian Cioloș în Bistrița-Năsăud, El a fost ales în funcție, duminică seara, la capătul primului scrutin intern al proaspetei filiale județene PLUS.

Alegerile pentru prima funcție a organizației au avut nevoie de două tururi de scrutin și de câteva ore, după cum a mărturisit  într-o conferință de presă  noul președinte al PLUS BN. În urma alegerilor interne secretar genaral a fost desemnată Laura Tudor,  trezorier  a devenit Anamaria Bretfelean iar  profesoara Monica Halaszi se va ocupa de  departamentul de comunicare a noii filiale.

Noul președinte PLUS are așteptări mari de la viitoarele alegeri pentru Alianța USR-PLUS: depășirea scorului de la europarlamentare, rezultate peste media pe țară și la anul cîștigarea alegerilor în principalele orașe cu candidații alianței: ”Ne aşteaptă doi ani grei, trei campanii electorale, vom susţine campania electortală pentru prezidenţiale, unde vom face o maximizare a rezultatelor din judeţ şi ne propunem un rezultat peste media pe ţară. La alegerile locale de anul viitor ne dorim o desemnare a candidaţilor pe criterii de competenţă şi meritocraţie şi câştigarea alegerilor pe municipiul Bistriţa, oraşelor din judeţ şi primele cinci comune din judeţ. La alegerile parlamentare de la sfârşitul anului viitor ne dorim o maximizare a rezultatului, peste media pe ţară şi peste rezultatele de la europarlamentare”, a declarat Lorand Sas.

Noul președinte PLUS este de profesie inginer chimist însă a ocupat poziții de management imeidat după absolvire. a fost inginer șef de secție la Cristiro, apoi doi ani a fost director general la o companie din Cluj, iar din 2009 până în mai 2019 a ocupat diferite poziții în  manegementul societăților din Teraplast Grup. A fost pe rând director de producție în Terasteel, apoi director executiv la aceeași societatae pentru a fi promovat pentru 8 luni director tehnic al grupului Teraplast. Din această poziție a fost numit de AGA director general al Teraglass, companie pe care potrivit profilului său de pe Linkedin a condus-o 4 ani și 3 luni, până în mai 2019.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius-ecologist PV în

    Om de mare omenie, iubitor de MEDIU si prieten al VERZILOR si sponsor al proiectelor de repopulare cu pesti al raurilor, din BN ,sustinator al actiunilor civice. Respect LORANT SAS ! Mult noroc in tot ce aveti de facut !

Lasă un comentariu