Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cele mai negre bănuieli s-au adeverit: cele două tinere dispărute în Caracal, Alexandra și Luisa au fost ucise. Proprietarul Casei Groazei a recunoscut crimele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Individul de 66 de ani suspectat de răpirea, violarea și uciderea adolescentei de 15 ani a recunoscut că a ucis-o nu doar pe Alexandra Măceșan, dar și pe o altă tânără de 18 ani din Caracal, Luiza, dispărută în luna aprilie.

Avocatul din oficiu al suspectului a declarat duminică după ieșirea de la o a treia recunoaștere la fața locului în așa numita Casă a Groazei alături de polițiști, că  Gheorghe Dinică a recunoscut două omoruri. ” Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații..Nu pot să vă furnizez informații despre context s-au recunoscut faptele..Este vorba de datele care se știau, nu sunt alte informații..Nu există alte crime. Nu știu ce l-a făcut să recunoască faptele. Știu doar că a recunoscut” a mai spus avocatul potrivit News.ro.

Conform unor surse citate de ziare.com Alexandra Măceșan ar fi fost ucisă imediat după ce a sunat la 112. Tânăra de 15 ani a reușit să sune de 3 ori la 112 de pe un telefon al celui care a sechestrat-o, iar ultimele ei cuvinte au fost ””vine, vine” după care s-a întrerupt convorbirea. Polițiștii au intrat în Casa Groazei abia după 19 ore de la apelurile Alexandrei și asta după ce au făcut percheziții în trei alte locații și au așteptat ora 6 dimineața pe motiv că de la ora aceea aveau mandat.

Investigatorii fac cercetări pentru a identifica trupurile celor două tinere, în condițiile în care suspectul nu ar fi dezvăluit locul în care le-a ascuns.

Criminaliștii cred că nu e exclus sa fi comis si alte crime

Făcând o analiză de  profil psihologic  pe datele pe care le are la dispoziție psihiatrul Gabriel Diaconu a explicat astăzi la Digi 24 că  nu este exclus ca Diaconu să aibă un istoric de crime  înainte de uciderea primei victime cunoscute, tânăra de 18 ani. El a explicat că de regulă, conform literaturii de specialitate criminalii în serie nu își încep activitatea la 66 de ani, și câ din acest punct de vedere este atipic. De aceea potrivit psihiatrului nu este deloc exclus ca Diaconu să fi început de fapt mult mai devreme, așa cum nu este exclus să fi comis crimei nclusiv în Germania unde a lucrat o vreme și că este obligatorie verificarea tuturor cazurilor de dispariții din zone geografice care corespund” . Are grad de adecvare socială: ” o personalitate deviantă dar revin anumiți parametri care-i permit să păstrează relații socile minime”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu