Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Decizii judecătorești pentru cinci braconieri prinși în trafic cu vânat și arme

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul a cinci bărbați din Beclean și Braniștea care au fost prinși cu vânatul braconat în portbagaj alături de armele și muniția cu care au vânat 2 mistreți și un căprior.

Trei dintre cei cinci au fost prinși la un control în trafic  în 29 iulie la ora 4  dimineața în localitate Braniștea și au fost reținuți de polițiști 24 de ore alături de alți doi complici. La domiciliile lor au avut loc ample percheziții făcute cu polițiștii din Beclean și luptători de la Acțiuni Speciale, a precizat Biroul de presă al IJP Bistrița-Năsăud.

Acasă la cei 5, polițiștii au descoperit 8 arme letale deținute legal, 48 de trofee de caprior și mistreț și 250 de grame de pulbere . Polițiștii le-au confiscat celor 5 și două autovehicule despre care ar fi avut suspiciuni că au fost folosite la vânătorile ilegale. Cercetările în cazul celor cinci braconieri, dintre care trei au între 60 și 69 de ani sunt continuate de polițiști de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Share.

About Author

Lasă un comentariu