Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tatăl Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită în Caracal, apel către cei care i-au luat fata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Familia Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani răpită pe drumul spre Caracal și presupus omorâtă de răpitorul arestat de autorități crede că fiica lor este încă în viață. Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, a făcut joi seara un apel către cei despre care suspectează că i-au luat fata de la cel care a răpit-o, să o aducă înapoi, susţinând că ea este încă în viaţă.

“Este prima şi ultima declaraţie pe care o fac. Vreau să fim lăsaţi în pace, să nu mai fim hărţuiţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz, tuturor care caută, care cercetează în continuare. Vreau să le spun celor care ştiu despre ea, care au luat-o, vreau să o aducă, chiar dacă o lasă la o margine… Nu mă mai interesează cine a făcut asta. Vreau să o aducă, ca să ne reluăm viaţa de dinainte… Cei care au luat-o, să o aducă acasă.. Noi credem că fata noastră este în viaţă. Ne rugăm în fiecare seară“, a spus tatăl Alexandrei.

El le-a mulţumit anchetatorilor care s-au ocupat de acest caz, inclusiv celor au desfăşurat ancheta la început și despre a căror bâlbe, inclusiv întârzierea incredibilă și ezitarea de a intra în casa în care se presupunea că e sechestrată fata, presa a scris pe larg: ””Eu cred că şi-au făcut datoria, nu mă îndoiesc niciodată. Am încredere în ei. Ca orice om în situaţia asta, le transmit mulţumiri şi sper să rezolve cât mai repede.  Poate nici dânşii nu şi-au dat seama, poate dacă apelul  era mai clar… Poate mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă ne dădeam seama sau dânşii îşi dădeau seama, poate rezolvam şi nu se ajungea aici. Eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă. Nu am nicio informaţie, nouă ne spune inima. Aşteptăm din moment în moment să vină acasă. Credem că va fi bine“, a adăugat Ioan Măceşanu.Tatăl Alexandrei a fost întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu a răspuns: „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

Pe de altă parte Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, cel care ține legătura cu mass media  în numele părinților acesteia, este convins că Alexandra n-ar fi moartă în condițiile în care nu s-ar fi găsit nici trupul și niciun fel de dovezi fizice cu excepția recunoașterii faptelor  de presupusul ucigaș..Cumpănașu a declarat inclusiv joi că nepoata sa ar fi de fapt victima traficanților din rețele de prostituție, și că Dinică ar fi doar un pion în această poveste macabră.

Sursa foto: Digi 24

Share.

About Author

Lasă un comentariu