Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pădurea Sigmirului ecologizată de echipe ale USR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR-iști din mai multe organizații din Bistrița-Năsăud au pus sâmbătă, 10 august mâna pe saci și au organizat o acțiune de ecologizare  a Pădurii Sigmirului, o zonă  la limita administrativă între Bistrița și Șintereag  2019, folosită  pentru plimbări în aer liber și picnic, dar neglijată de administrațiile celor două uAT-uri.

Membrii USR susțin și că acțiunea lor a fost mai mult decât o acțiune de curațare a gunoaielor : ”Membrii USR BistrițaUSR BecleanUSR TelciuUSR UriuUSR Prundu Bârgăului și USR Tineret Bistrița-Năsăud, echipați cu mănuși și saci de gunoi, au participat la o acțiune de ecologizare a zonei din Pădurea Sigmirului. Această acțiune nu a fost doar o simplă activitate de strângere a gunoaielor. Echipa USR a avut parte și de câteva ore de socializare în care s-au dezbătut la fața locului acțiuni pe care le-am putea propune Autorităților Publice Locale pentru a îmbunătăți situația din zonă.. Pentru a pune în valoare acest loc, este nevoie, în primul rând, să îl menținem curat, de aceea îndemnăm toți cetățenii care trec prin pădure să mențină curățenia și solicităm Autorităților Publice Locale să vină cu măsuri de îmbunătățire a situației din zonă..” precizează un comunicat de presă al USR Bistrița-Năsăud.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius-ecologist PV în

    Bravo voua ! Mai scutiti-ma ca am imbatranit intre gunoaie. Cunosc bine acel sector unde administratia de cacaoa nu face nimic. De cateva ori am prestat voluntariat si nimic nu s-a schimbat.

Lasă un comentariu