Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți anunță deschiderea unui cabinet parlamentar la Rodna

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți anunță deschiderea unui nou cabinet parlamentar în județul Bistrița-Năsăud, la Rodna.
Cabinetul parlamentar inaugurat sâmbătă la Rodna este al cincilea deschis de deputatul bistrițean al USR, după cel din Bistrița, Năsăud, Prundu Bârgăului și Miceștii de Câmpie.

Odată cu inaugurarea cabinetului parlamentar, membrii USR au organizat în comună și o campanie de strângere de semnături   pentru candidatura lui Dan Barna la prezidențialele din această toamnă. Cristina Iurișniți le-a transmis și un mesaj pe facebook locuitorilor din Rodna de a sesiza la cabinetul parlamentar abuzurile cu care se confruntă dar și o invitație de a se alătura echipeu USR din comună:

Am fost din nou în stradă pentru a strânge semnăturile necesare președintelui USR în funcție Dan Barna, candidatul Alianței la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. De asemenea, am deschis cel de- al cincilea birou parlamentar unde va funcționa concomitent și sediul filialei USR Rodna. Dacă locuiți în comună vă invit să ne împărtășiți problemele comunității, nedreptățile și abuzurile pe care trebuie să le denunțăm si apoi să le corectăm prin soluții .

Va îndemn să-i cunoașteți mai bine pe colegii din USR Rodna și să vă alăturați filialei de acolo dacă vă pasă de propria comunitate și sunteți o persoană activă care dorește schimbarea prin politica făcută altfel, pentru cetățeni!

Sediul e situat chiar lângă primărie, pe care intenționăm în 2020 să o reformăm prin forța votului cu ajutorul vostru. Administrația PSD s-a dovedit incompetentă, discreționară și sfidătoare la adresa nevoilor reale ale cetățenilor! Vă așteptăm alături de noi la Rodna! Avem nevoie de oameni onești care doresc să se implice în politică pentru comunitatea lor!” 

Share.

Lasă un comentariu