Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

După isprava cu sponsorizarea stadionului din Glodeni, Radu Moldovan pus la zid de deputatul Simionca

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca s-a declarat revoltat de modul în care Consiliul Județean la dispoziția lui Radu Moldovan a aruncat cu bani pentru renovarea unui stadion în Republica Moldova, în condițiile în care Bistrița nu mai are stadion iar proiectele de construcție a unuia în Wonderland sunt nerealiste iar promisiunile PSD despre acest obiectiv nu sunt nimic mai mult decât o încercare de a-i fraieri pe bistrițeni:

”Am fost revoltat să citesc că, sub oblăduirea președintelui PSD-ist, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a cheltuit 13 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea Stadionului Central al Raionului Glodeni din R. Moldova, în condițiile dezinteresului actualei puteri față de stadionul nostru lăsat în izbeliște, cu o situație juridică incertă (din cauza intrării în insolvență a proprietarului, Gloria Bistrița). Mai mult, PSD-iștii s-au lăudat că vor să demoleze Stadionul „Jean Pădureanu” și să construiască altul mai mare și mai frumos în Wonderland ” a scris Ionuț Simionca pe facebook.

Deputatul PMP spune și că Radu Moldovan ar avea nevoie de un proiect gigantic cu care sa defileze în campania pentru locale ca sa încerce convingerea oamenilor ca să-i mai acorde un mandat și că foloseste iluzoria construcție a unui stadion in Wonderland penntru asta: ” În realitate, PSD-iștii vor să îi fraierească din nou pe bistrițeni la alegerile locale din 2020 cu Wonderland. Radu Moldovan are nevoie de un proiect gigantic, cu care să recâștige președinția Consiliului Județean, și acesta este complexul sportiv din Wonderland – cu o sală polivalentă și, cireașa de pe tort, un stadion la standarde europene. Ovidiu Crețu speră să obțină un nou mandat de primar pe seama unui nou impuls dat Wonderland, un proiect eșuat, care a înghițit bani publici precum o gaură neagră. Viceprimarul Cristian Niculae se încălzește pe margine pentru o posibilă candidatură la Primăria Bistrița din partea PSD, promițând achiziționarea stadionului „Jean Pădureanu” și demolarea acestuia în vederea extinderii Parcului Municipal. Costurile estimate pentru complexul sportiv sunt de aproximativ 10 milioane de Euro, la care se adaugă 90 de milioane de Euro pentru noul stadion”

Pârtia de noroi, esecul colosal al administrației PSD, imposibil de resuscitat

Deputatul PMP este convins că PSD nu are vreo șansă să resusciteze pârtia Wonderland , cel mai răsunetor esec al administrațiilor PSD din județ cu un proiect de mega stadion pentru care nu are bani: ” În condițiile în care Proiectul Wonderland, din care s-a materializat până acum doar celebra pârtie cu noroi, s-a dovedit a fi un eșec colosal al administrației locale PSD-iste, cine mai crede că PSD ar putea revigora acest proiect?

În condițiile în care PSD nu a fost capabil, în cei 7 ani de când se găsește la putere, să construiască un metru din șoseaua de centură a Municipiului Bistrița, cine crede că reprezentanții actualii guvernanți sunt capabili să înceapă și să ducă la bun sfârșit un proiect gigantic în Wonderland?

În condițiile în care investițiile publice din România au atins cel mai scăzut nivel din ultimii zece ani, cine mai crede că un guvern PSD va aloca peste 100 milioane de Euro pentru un parc de agrement din Bistrița?

Apoi, de ce sa faci un stadion nou cu 10.000 de locuri când actualul stadion, care are acum 7000 de locuri, poate fi extins, dacă e necesar, prin construirea unei peluze pe latura vestică, în spatele tabelei de marcaj? Pe de alta parte, mutarea stadionului pentru extinderea parcului nu se justifică atâta timp cât parcul se poate extinde prin amenajarea pădurii Codrișor (în acest sens, exista încă din 2015 o hotărâre a Consiliului Local)” mai scrie deputatul PMP care se întreabă retoric la finalul postării: ”Chiar așa, PSD-iștii i-au întrebat pe bistrițeni dacă sunt de acord cu distrugerea Stadionului „Jean Pădureanu”, inaugurat în 1930, un simbol al gloriei fotbalului bistrițean?.

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu