Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban și Rareș Bogdan, prezență neașteptată aseară la zilele orașului Sângeorz-Băi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Ludovic Orban, noul primvicepreședinte Rareș Bogdan și secretarul general al liberalilor, bistrițeanul Robert Sighiartău au participat vineri seara la Sângeorz Băi la deschiderea zilelor orașului. Prezența conducerii centrale în singurul oraș condus de un liberal din Bistrița-Năsăud a fost o surpriză. Chiar dacă invitația a fost făcută de primarul Traian Ogâgău, care și-a aniversat ieri  și ziua de naștere, public nu a existat un anunț al vizitei celor trei. Liberalii au postat în schimb fotografiile cu liderii de la centru pe rețelele de socializare.

La deschiderea zilelor orașului Sângeorz Băi a participat și un senator de diaspora al PNL, Viorel Badea, care împreună cu Robert Sighiartău și presedintele județean Ioan Turc au participat, în avanpremiera manifestării la o întâlnire cu români din diaspora.

Zilele orașului Sângeorz Băi care sunt organizate până duminică inclusiv au avut probleme cu bugetare după ce consilierii locali, cărora li s-au alăturat și câțiva liberali au votat împotriva unei alocări bugetare pe ultima sută de metri. Despre ce s-a întâmplat citiți aici: Consiliul Local i-a refuzat primarului din Sângeorz Bai bugetarea zilelor orașului cu câteva zile înainte de eveniment

 

Foto: facebook Viorica Calo

Share.

About Author

Lasă un comentariu