Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident mortal luni noaptea pe DN 17 cu 3 mașini implicate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer de 54 de ani și-a pierdut viață luni noaptea pe DN 17 după ce mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens și a izbit succesiv două autoturisme.

Victima, un bărbat din Prundu Bârgăului conducea pe direcția Mureșenii Bârgăului-Bistrița când a pierdut în mod inexplicabil controlul volanului a intrat pe contrasens unde a izbit o mașină condusă regulamentar de o șoferiță de 23 de ani , după care a ricoșat într-o alta condusă de un tânăr de 18 ani din Bistrița Bârgăului. Imediat după accident victima care intrase în stop cardiorespirator a fost extrasă din mașina strivită de echipajele SMURD, după care medicii au început protocolul de resuscitare la locul accidentului. Corpul bărbatului nu a răspuns însă manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul puțin după ora 23,00. Celelalte victime: șoferița și o pasageră din mașina sa au fost rănite ușor, dar au refuzat transportul la spital.

Circulația pe DN 17 s-a desfășurat mai bine de o oră și jumătate alternativ, pe o bandă, dar și deviată pe un traseu secundar, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sârb. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor  accidentului, fiind luate în calcul cauze medicale pentru pierderea controlului volanului de către șoferul de 54 de ani.

Este al doilea accident  mortal la un interval de trei zile în județul Bistrița-Năsăud, în care și-au pierdut viața șoferi de 54-55 de ani.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu