Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR Bistrița-Năsăud în campanie de vară pentru inființarea de filiale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În interval de două zile USR Bistrița-Năsăud anunță înființarea a două filiale locale, una în zona de câmpie,  la Silivașu de Câmpie și o alta pe Valea Bârgăului, la Josenii Bârgăului.

La Silivașu de Câmpie,  Adunarea Generală de constituire a  filialei  USR a avut loc la mijlocul săptămânii, conform unui comunicat postat pe pagina de facebook a USR BN. Aici echipa de conducere a filialei este formată din: Alin Cătană Cornel Alin– președinte, Moldovan Adrian Moldovan, respectiv Ionuț Cătană vicepreședinți.

La Josenii Bârgăului adunarea generală nou constituită a filialei i-a ales în echipa de conducere pe  Mihai Emilian Platon, președinte iar pe Dorel Cristea  și Horia Platon – vicepreședinți. La constituirea filialei de la Joseni au fost prezenți doi parlamentari: deputatul Cristina Iurișniți și un deputat al Diasporei, Daniel Popescu.

Comunicatorii USR Bistrița-Năsăud mai spun că extinderea USR  în zona rurală este impulsionată și de dorința de implicare tot mai mare a  localnicilor care ”demonstrează că își doresc schimbări atât la nivel local, cât și județean și național. USR își propune să aducă un aer proaspăt în politică și administrație, promovând onestitatea, transparența, meritocrația și profesionalismul. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” scriu cei de la USR pe pagina de facebook.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu