Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii au salvat un bărbat care încerca să se sinucidă. Găsirea acestuia după un apel disperat -o adevărată aventură

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au fost alertați în această noapte de apelul la 112 al unei femei disperate care susținea că soțul ei a plecat de acasă cu mașina, amenințând că se va sinucide.

Femeia le-a mai spus polițiștilor că soțul ei are probleme de sănătate. Începând de la miezul nopții, imediat după apel, polițiștii au făcut filtre pentru a încerca să-l găsească. Mașina acestuia fost depistată la scurt timp pe o pășune între Sigmir și Blăjenii de Sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Crina Sârb mașina era staționată la sosirea polițiștilor, iar șoferul stătea pe scaunul său cu ușile blocate, în timp ce pe bancheta din spate se aflau două butelii care emanau un puternic miros de gaz. În sprijinul polițiștilor au sosit și pompierii dar și o ambulanță, iar bărbatul a fost scos din mașină și transportat la spital pentru acordarea de îngrijirii mediacale, precizează comunicatul IPJ. Bărbatul care încercase sa se sinucidă băuse înainte de tentativă  iar aparatul etilotest l-a înregistrat cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Share.

About Author

Lasă un comentariu