Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

EXTREM: O tânără din Bistrița-Bîrgăului și-a dat foc după o ceartă conjugală.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O tânără de 24 de ani din Bistrița-Bîrgăului a recurs la un gest șocant după o ceartă cu iubitul: s-a stropit cu lichid inflamabil din cap până în picioare și și-a dat foc.

Drama s-a petrecut în jurul orei 1,50 în această dimineață. După șocantul gest aparținătorii au reușit să stingă flăcările, însă tânăra s-a ales cu arsuri masive,  în peste 44 % din suprafața corpului. Un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud a ajuns de urgență pentru a-i acorda primul ajutor, informează ISU BN.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Camelia Strungari, tânăra a ajuns în această dimineață la ora 2,30 la UPU cu arsuri de gradul III pe cap, față, gât, torace, abdomen, părțile laterale, cuprinzând 45 % din suprafața corpului. Tânăra prezenta și arsuri ale căilor superioare aeriene, era conștientă, însă avea dureri mari.

Medicii au luat decizia să o transfere într-un spital pentru marii arși și după ce au primit verde de la Spitalul de Arși din București urmează să o transfere, intubată și sedată, cu un elicopter, în această dimineață.

Share.

About Author

Lasă un comentariu