Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii din USR-PLUS, target depășit la semnăturile pentru Dan Barna. Când va ajunge prezidențiabilul Alianței la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatul USR-PLUS la președinția României, Dan Barna s-a înscris astăzi în cursa oficială pentru alegeri, în sprijinul candidaturii sale aducând 400 de mii de semnături, dublu față de numărul cerut de lege.

Peste 8800 dintre acestea au fost strânse de filialele USR și PLUS din Bistrița-Năsăud. Directorul campaniei electorale a USR BN, Calin Stan a explicat într-o conferință de presă organizată la ora înscrierii în cursă a lui Dan Barna că numărul semnăturilor adunate din Bistrița-Năsăud este dublul față de targetul cerut filialelor de conducerea centrală. ”Le mulţumim bistriţenilor şi nu numai. În această campanie pentru prezidenţiale ne-am concentrat mai mult pe comunele din judeţ, mai exact la extremităţi,  Rodna, Valea Ilvelor, Uriu, Telciu. Campania a început în luna august şi, fiind o lună de concedii, a fost destul de greu să ne mobilizăm. Pot să zic că am avut doar 10 zile, la începutul lunii septembrie. Noi am depăşit targetul la semnături, l-am dublat, fiind prima filială la nivel de target depăşit în România, a declarat Călin Stan.

Deputatul USR Cristina Iurișniți a vorbit despre mesajul candidatului  Dan Barna : ” Eu susţin din tot sufletul această candidatură a preşedintelui Dan Barna, pentru că arată că ne însănătoşim ca ţară, ca popor. Vrem să dăm un alt semnal, alte valori care vin să schimbe paradigma pe care am trăit-o până acum. Vrem oameni care să se implice cu adevărat în treburile ţării, în viaţa de zi cu zi”, 

Liderul USR va reveni în județ și în campania electorală, în a doua decadă a lunii octombrie și intenționează să rămână în județ două zile pentru a se întâlni cu electoratul de aici. Dan Barna a mai vizitat județul, tot în precampanie, în urmă cu două săptămâni.

Î

Share.

About Author

Lasă un comentariu