Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Elev din Năsăud transportat cu elicopterul după ce a căzut peste balustrada școlii de la etajul 2

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un elev de clasa a 5-a de la Școala Gimnazială  Mihai Eminescu din Năsăud s-a prăbușit peste balustrada de la etajul 2 între scări, în școală, chiar în timpul unei pauze. Accidentul s-a petrecut în pauza de la ora 11,00, iar starea gravă a copilului, semiconștient la sosirea Ambulanței, i-a determinat pe medici să solicite intervenția unei elicopter pentru transportul copilului la o Clinică din Cluj-Napoca.

Un elicopter a aterizat în urma cu câteva minute pe stadionul din Năsăud pentru a-l prelua pe băiatul rănit și cu antecedente medicale cardiace și a-l transporta la Cluj la un spital de urgență pediatrică  Potrivit primelor informații oferite de polițiști copilul era din Bichigiu, însă figura în sistemul de protecție socială și locuiește într-o casă a Centrului de Plasament Năsăud.

Polițiștii care au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală în culpă, fac cercetări la fața locului la această oră.

Anchetă la Inspectoratul Școlar

Inspectorul școlar general Camelia Tabără a explicat pentru Bistrița Express că la nivelul Inspectoratului Școlar a fost constituită o comisie de anchetă care va verifica începând de mâine în ce măsură școala din Năsăud a respectat procedurile în acest caz, unul extrem de grav: ” E foarte grav, am dat decizie să facem o comisie să verificăm toate documentele. Conducerea școlii spune că aveau profesor de serviciu. E o situație absolut nefericită: s-a dat peste balustradă copilul și a căzut. Și se pare că nu e bine copilul. Suntem extrem de supărați cu toții, pentru că școala trebuie să fie un mediu securitar” .Camelia Tabără spune că școala este cea care trebuie să-și facă propria anchetă și să stabilească vinovații și sancțiuni, însă că ISJ va supraveghea dacă această anchetă se face corect.

 

Foto: preluare facebook Radu Sîrb

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu