Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți optimistă în privința moțiunii de cenzură: ”Guvernul Dăncilă a ieșit din garanție”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputata USR Cristina Iurișniți este convinsă că Guvernului Dăncilă i-a venit vremea să plece acasă și s-a declarat optimistă în privința demersului opoziției de a da jos Executivul prin moțiune de cenzură.

Parlamentarul USR a spus vineri într-o conferință de presă că moţiunea de cenzură vine într-un moment de cumpănă pentru România şi s-a arătat  încrezătoare că acest Guvern va pleca, explicând că mai dificile chiar decât căderea Executivului i se par negocierile de după îndepărtarea Vioricăi Dăncilă:  „Moţiunea de cenzură este absolut necesară în contextul actual. Guvernul Dăncilă este un Guvern căruia i-a expirat termenul de garanţie. Trebuie să avem un guvern responsabil, care să vină cu politici publice pentru cetăţenii României. .. USR va fi prezentă joi, prin toţi parlamentarii săi, şi va vota pentru moţiune. Guvernul Dăncilă trebuie să plece, vor urma negocieri şi vom susţine un guvern de tranziţie, dacă va fi cazul”, a mai spus parlamentarul USR B-N.

Parlamentarul  USR a reiterat că formațiunea sa politică merge pe varianta alegerilor anticipate, deși recunoaște că este o ipoteză dificil de realizat. Cred că este foarte bine că se va vota joi, este important ca totul să fie predictibil şi nu pe repede înainte. Ne-am săturat de acest tip de guvernare, totul heirupist. (…) Eu sunt optimistă şi cred că acest guvern va pleca acasă, dar va fi mai dificilă negocierea de după. Noi susţinem alegeri anticipate dar este foarte dificil”, a mai spus deputatul Iurişniţi.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu