Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei useriști își dispută candidatura la Primaria Bistrita. Duminică se duelează în dezbatere cu public

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR Bistrița și-a programat duminică, 6 octombrie dezbatere cu candidații din competiția internă pentru candidatura la funcția de primar al Bistriței.

Trei competitori își vor susține în fața colegilor de partid dar și a simpatizanților motivația candidaturii și vor răspunde la întrebările publicului. În final, în 13 octombrie Adunarea Generală a USR Bistrița își va desemna prin vot candidatul, a anunțat Călin Stan, președintele organizației municipale USR (foto). Stan, coordonatorul județean al unei  mari companii de distribuție de produse cosmetice  este el însuși competitor în cursa internă pentru alegerea candidatului alături de Olimpia Hrisman, directorul unei firme de arhitectură din Bistrița și de Marius Conon, un USR-ist intrat recent în partid.

Dezbaterea, decisivă pentru competiție internă din  USR este programată duminică de la ora 17,00 la Hotel Bistrița

USR Bistrița-Năsăud  are ca termen final data de 15 decembrie pentru stabilirea candidaturilor pentru primării și Consiliul Județean, potrivit declarațiilor președintelui municipal, Călin Stan. După ce filialele USR își stabilesc competitorii va urma o negociere cu PLUS în care se va stabili candidatul final.

Share.

About Author

Lasă un comentariu