Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Hangan: Mașina de propagandă a PSD n-are motor economic și funcționează precum autovehiculele din Familia Flinstone

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița Sorin Hangan a făcut o analiză a guvernării PSD naționale și locale în pragul moțiunii și spune că  nu există nicio diferență la capitolul trădare și ipocrizie între Viorica Dăncilă și miniștrii ei și conducerea Primăriei Bistrița cu consilierii PSD.

Nu știu dacă mai este bună o zi sub guvernarea PSD sau sub guvernarea administrativă locală. Nu știu, totodată, dacă putem face vreo diferență între doamna Dăncilă și iluștrii săi miniștri pe de o parte și viceprimarul Niculae și consilierii PSD pe de altă parte din CL Bistrița. . Pentru că de primarul Crețu n-are rost să discutăm. Știm că ne-a băgat în datorii și s-a retras.Cumva, nu există nicio diferență. Același partid, aceleași năravuri, aceeași demagogie. Și…aceleași trădări. Dăncilă l-a trădat pe Dragnea, de ce Niculae nu s-ar face stăpân la primărie urcat pe meterezele unei ipocrizii crase, pentru că, vezi Doamne, el a vrut, dar nu l-a lăsat Crețu!” a declarat Sorin Hangan într-o conferință de presă a PNL.

Potrivit președintelui liberal de la municipiu sistemul social democrat de conducere funcționează doar pe propagandă ieftină și aruncat praf în ochii oamenilor, fără vreo fundamentare economică, iar teama a devenit carburantul pe care se bazează campaniile electorale ale acestui partid, : ”După cum vedeți, sistemul social-democrat viețuiește pe spatele cetățenilor. Mașina de propagandă n-are un motor economic așa că funcționează după principiul autovehiculelor din Familia Flinstone. Se dă din picioare, se aruncă praf în ochii românilor, în ochii bistrițenilor și astfel ne întoarcem în epoca de piatră a tranziției postrevoluționare. Cuvintele pesediștilor nu s-au schimbat în esență: “Dușmanii de clasă vor să vă taie pensiile și salariile”. Problema nu este că salariile bugetarilor sunt mari, pentru că spre exemplu cele ale medicilor, profesorilor și a altor categorii sociale trebuiau crescute, dar când le crești artificial, din pix, fără să faci o reformă administrativă în toate domeniile… este fix-pix!

 ”Azi nu știu dacă este o zi bună, dar joi sper că va fi!”

Sorin Hangan a vorbit si despre minciuna instituționalizată  peste tot în administrațiile PSD: ”La nivel național, construcția autostrăzilor este măsurată cu centimetrul, iar la nivel de oraș, așa ca la Bistrița, străzile sunt spoite cu asfalt și declarate reabilitate! Minciuna este instituționalizată peste tot, la nivel național, județean, comunal. L-am auzit zilele trecute pe președintele PSD din județ cum spunea că avem o administrație stufoasă, că avem nevoie de competență, pentru ca imediat să dea ideologic cu tesla și să spună că a semnat pactul pentru bunăstarea românilor, pentru că, nu-i așa, PSD nu vrea să fie dați afară românii din sistemul public! Păi, la ce televizor vorbiți domnule președinte? Alb-negru, color, sau în oglindă? Am mai auzit cum același Radu Moldovan se ruga la bunul Dumnezeu ca președintele Johannis să nu mai prindă un mandat.
Noi, cei din PNL, am fi putut să ne rugăm tot la Dumnezeu să dispară acest partid toxic numit PSD, dar am conștientizat un lucru: DUMNEZEU nu se ocupă cu nimicuri Azi nu știu dacă este o zi bună, dar joi sper că va fi!” a mai spus președintele municipal al PNL Bistrița.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu