Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ionuț Simionca: ”Moțiunea de cenzură, o măsură de prim-ajutor pentru o țară suferindă” (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca a făcut marți o declarație politică în plenul Parlamentului în care a explicat de ce votează cu toată convingerea moțiunea de cenzură care vrea să o trimită acasă pe Viorica Dăncilă și guvernul ei, o măsură considerată de prim-ajutor pentru o țară sufocată de incompetență.

Parlamentarul bistrițean a comparat țara, după interminabila guvernare PSD, cu un pacient cu fractură deschisă și hemoragie: ”România arată astăzi, după 7 ani de guvernare PSD, ca un pacient cu fractură deschisă. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă nu este altceva decât un garou aplicat pentru a opri sângerarea unei țări sufocate de incompetență și de dezinteres”.

Simionca a enumerat și câteva din elementele care l-au determinat să compare România cu un pacient care sângerează din toate încheieturile: ”
-În fiecare an de guvernare PSD zeci de mii de români aleg drumul străinătății în căutarea unui trai mai bun. Multi s-au înstrăinat și nu se vor mai întoarce niciodată acasă. Cu fiecare român țara nu pierde numai un om , ci valori  și simboluri
35.000 de români sunt victime ale accidentelor rutiere din cauza stării precare a infrastructurii. Șosele din România au ajuns cele mai periculoase din întreaga Europă. 4.000 de minori din România au fost declarați dispăruți. 
 -peste 100.000 de firme românești și-au găsit sfârșitul, într-o economie caracterizată de lipsa de predictibilitate fiscală și legislativă si de o criză acută de forță de muncă.” spune Ionuț Simionca:

 

Deputatul PMP spune că într-un asemenea context trimiterea acasă a Vioricăi Dăncilă și Guvernului ei devine datorie patriotică: ”În această situație Dărâmarea Guvernului Dăncilă este o datorie patriotică. România ar putea să își îngrijească rănile, să respire din nou după ani de zile în care a fost efectiv sugrumată de această molimă politică numită PSD. Moțiunea de cenzură este o măsură de prim-ajutor pentru o țară suferindă.

 Voi vota moțiunea de cenzură deoarece România are nevoie de ajutor și merită să fie salvată!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu