Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Călin Stan, președintele municipal al USR a câștigat competiția internă pentru candidatura la Primăria Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După o competiție internă care a inclus și turul 2, USR Bistrița-Năsăud și-a desemnat prin vot, duminică seara, candidatul la Primăria Bistrița. Călin Stan președintele organizației municipale a fost desemnat câștigător, după o rundă a 2-a în care a  intrat în competiție împotriva lui Marius Conon, un membru ceva mai nou al partidului. Olimpia Hrisman, managerul unei firme de arhitectură și membru activ al USR nu a trecut în turul 2 al competiției.

Competiția useriștilor a fost disputată și a avut două reprize: una s-a consumat duminica trecută, când cei trei candidați au fost prezenți la o dezbatere cu membrii și simpatizanții USR (foto) pentru a-și susține candidatura, iar votul propriu zis s-a dat în 13 octombrie.

Candidatul la Primăria Bistrița din partea USR, Călin Stan, este președinte al USR Bistrița pentru  al doilea mandat, iar în plan profesional conduce divizia județeană a unui cunoscute companii specializată în vânzări de cosmetice. Călin Stan a explicat pentru Bistrița Express că după episodul alegerilor interne organizația Bistrița se reconectează la campania electorală pentru Dan Barna: ”Mulțumesc pentru susținere USR Bistrița! Felicitări pentru doamna Olimpia Hrisman și Marius Conon pentru această competiție. Revenim cu picioarele pe pământ, acum suntem în campanie pentru  Dan Barna președinte” .

Share.

About Author

Lasă un comentariu