Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primvicepreședintele PNL Stelian Dolha către Radu Moldovan: ”Ți-e rușine cu Dăncilă? Dar când ați votat-o nu v-a fost? Sau când ați luat bani din PNDL?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stelian Dolha, prim-vicepreşedintele PNL B-N a remarcat într-o conferință de presă că liderii județeni ai  PSD sunt absenți cu desăvârșire din campania electorală și că au trimis doar echipe de tineri cu fluturași de campanie și s-a întrebat dacă nu cumva se rușinează cu candidatul lor,  cu Viorica Dăncilă.

Liderul PNL spune și că președintele județean al PSD, Radu Moldovan  își face doar campanie personală, la fel si Daniel Suciu, vicepremierul promovat de Viorica Dăncilă și că este de neînțeles cum  cum atunci când au votat-o candidat sau atunci când au votat-o președinte de partid, ori în alte împrejurări  nu le-a fost rușine:  Emil Radu Moldovan îşi face campanie electorală doar pe persoană fizică, doamna Dăncilă nu e pomenită de nimeni. Îl întreb: Ţi-e ruşine cu doamna Dăncilă? Dar în momentul în care ai luat bănuţi de la PNDL daţi de doamna Dăncilă, atunci nu ţi-a fost ruşine cu ea? Îl întreb pe domnul fost ministru Daniel Suciu, pe doamna ministru Pană. Acum le e ruşine la toţi. Aş fi aşteptat să-l văd pe Suciu cu o pancartă mare după gât pe care să scrie Dăncilă preşedinte, i-a dat ditamai funcţie de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Tac toţi, sunt ascunşi. Nu pomeneşte nimeni de doamna Dăncilă în Bistriţa-Năsăud. Fac campanie doar nişte tineri care împart nişte pliante şi le pun prin garduri. Dacă atunci nu v-a fost ruşine cu ea, când v-a dat funcţii şi v-a făcut oameni mari, acum de ce vă e ruşine? E aceeaşi Dăncilă! ”

Liberalul i-a transmis și un mesaj liderului PSD: ”Mesaj de încurajare pentru domnul preşedinte: daţi-vă demisia de pe acum că vă batem de nu vă vedeţi, cu cel puţin 20 de procente pe primul tur”, i-a transmis Stelian Dolha.

Despre campania personală, de imagine pe care susține că o duc liderii PSD, Stelian Dolha spune că e doar o vorbărie goală și planșe înfipte pe dealuri, fără vreo susținere financiară: Îi văd pe tovarăşii de la PSD cum se laudă cu nişte investiţii care nu au finanţare. Recent, i-am văzut de mână pe Emil Radu Moldovan, pe Teodor Creţu şi pe fostul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, când vorbeau despre Sala Polivalentă din Wonderland. Să fie clar, Sala Polivalentă nu are niciun ban în cont. Nu aveţi cu ce să o faceţi. (…) Facem planşe, desene, facem construcţii, dar bani nu sunt. PNDL… De unde PNDL, că acolo n-aţi fost în stare să încheiaţi pe exerciţiul pe anul acesta, ce să mai vorbim despre exerciţiul financiar pe anul viitor, că nu mai sunt bani”, a mai comentat Stelian Dolha.

Share.

About Author

Lasă un comentariu