Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bărbat a fost grav rănit astăzi de un urs la o partidă de vânătoare în Simionești

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un urs a atacat și rănit grav în acestă după amiază un bărbat care participa la o partidă de vânătoare autorizată în localitatea Simionești.

Bărbatul de 39 de ani era gonac și nu poseda arma de vănătoare atunci când a fost atacat de ursul care s-a simtit amenințat de prezența vânătorilor. Ursul l-a rănit la gât, față, cap și coapsa, însă potrivit ISU Bistrița-Năsăud rănile nu-i pun viața în pericol. Bărbatul, care este din Satu -Mare a fost transportat cu un autovehicul 4×4 din pădure până în localitatea Simionești unde a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă SMURD și transportat la UPU Bistrița.

Poliția cercetează circumstanțele accidentului de la partida de vânătoare de pe raza fondului de vânătoare Simionești și potrivit primelor cercetări victima nu poseda armă de vânătoare , participând la actiunea cinegetica în calitate de gonac.

În urmă cu an, în apropierea locului unde s-a petrecut incidentul, la Dealul Negru, un alt gonac tot de 39 de ani a fost mușcat de cap de un urs, tot la o partidă de vânătoare, omul fiind grav rănit.

Share.

About Author

Lasă un comentariu