Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Seria accidentelor pe treceri de pietoni, un nou episod: o năsăudeancă a fost victimă în această seară

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O femeie de 63 de ani a fost accidentată în această seară în apropierea unei treceri de pietoni de pe strada Grănicerilor din Năsăud de un autoturism condus de un tânăr grăbit.

Autorul accidentului, un rebrișorean de 29 de ani, care conducea un autoturism pe direcția Salva a ignorat trecerea de pietoni și a trecut fără să reducă viteza, surprinzând și accidentând o năsăudeancă de 63 de ani, care trecea strada regulamentar. Victima accidentului, cu traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură a fost transportată de un echipaj SMURD  inițial la Centrul de Primiri Urgențe din Năsăud, după care a fost transferată cu o ambulanță la UPU Bistrița.

Șoferul responsabil de accident a fost testat cu etilotestul care a indicat că nu consumase alcool. În cazul său polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare din culpă, informează IJP Bistrița-Năsăud.

Cazurile de accidente pe treceri de pietoni s-au înmulțit în ultima perioadă, în Bistrița-Năsăud, La ultimul caz, petrecut în weekend pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii doi tineri au fost izbiți în plin de mașina condusă de un șofer neatent. Unul dintre tineri se află și acum în stare foarte gravă în Spitalul Județean Bistrița

Share.

About Author

Lasă un comentariu