Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Spaimă și fum înecăcios la miezul nopții la Căminul pentru vârstnici din Nușeni. Un incendiu i-a scos din case pe bătrâni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un incendiu izbucnit la o cameră a personalului de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Nușeni le-a provocat o spaimă teribilă chiar în miezul nopții locatarilor cazați în centru.

Toți erau în pat la ora la care s-a dat alarma de incendiu, care i-a făcut să fugă afară ajutați de personalul de îngrijire. La momentul la care au ajuns pompierii de la Garda de Intervenție Beclean toți pensionarii erau deja evacuați și flăcările din încăperea în care au izbucnit au fost stinse parțial de personal cu mijloacele aflate la dispoziție. O singură femeie, angajată a Căminului  a a avut nevoie de ajutor medical, după ce s-a intoxicat cu fum în timp ce evacua vârstnicii, a informat ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii au lichidat ultimele focare, care apucaseră să emane un fum dens și înecăcios. Au fost afectate o cameră ( aparținând personalului), o baie si un hol. Persoanelor vârstnice evacuate li s-au pus la dispoziție alte spații corespunzătoare din cadrul complexului, unde să-și petreacă  noaptea în condiții de siguranță. Victima intoxicației cu fum a fost  preluată de echipajul SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și a fost transportată la UPU  Bistrița.

Pompierii nu știu încă de unde a pornit incendiul și fac cercetări pentru stabili cauza acestuia. Centrul pentru Persoane Vârstnice din Nușeni se află în subordinea Direcției de asistență și Protecție a Drepturilor Copilului și are 50  de locuri.

Share.

About Author

Lasă un comentariu