Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți: ”Parlamentarii USR au fost la datorie pentru a scapa țara de PSD”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți a comentat votul  de astăzi din Parlament de la învestirea Guvernului Orban, precizând că USR s-a mobilizat 100 la sută, chiar și cu parlamentarii care aveau probleme de sănătate.

Parlamentarul USR de Bistrița-Năsăud a ținut să precizeze că partidul său a votat consecvent pozițiilor sale exprimate întotdeauna: ”USR a votat ” învestirea” Guvernului Orban în baza acordului politic agreat și semnat cu PNL, suntem consecvenți după votul de la moțiunea de cenzură spre deosebire de alte partide care susțin doar declarativ că sunt în opoziție” dar a ținut să precizeze că votul nu e totuși un CEC în alb și că parlamentarii USR vor monitoriza îndeplinirea condițiilor din programul de guvernare Votăm învestirea, dar nu dăm un cec în alb Guvernului Orban.

Cristina Iurișniți spune și că partidul său a dorit să arate că țara trebuie scăpată de PSD și că cel mai bun mod de a o arăta e de  a nu-l trimite pe candidatul acestui partid în turul 2: ”  Parlamentarii USR au fost la datorie pentru a scapă țara de PSD. Parlamentul României, a arătat mai bine fără PSD, și România poate arăta mai bine fără acest partid toxic. România merită și Turul 2 FărăPSD”. 

Share.

About Author

Lasă un comentariu