Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tensiuni uriașe astăzi înainte de votul pentru învestitură. În ProRomânia e furtună mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Negocierile pentru votul de învestitură a Guvernului Orban, programat pentru astăzi în Parlamentul României a dar naștere unor tensiuni uriașe mai ales în ProRomânia, partid a cărui lider, Victor Ponta se vede confruntat cu două curente de opinie în privința votului de Învestitură.

Ponta care s-a ținut tare pe poziții și a cerut PNL-ului inclusiv sa-și retragă candidații de miniștrii respinși în comisii este pus față în față cu mai multe curente de opinie din propriul partid : pe de o parte cel al fostului premier Mihai Tudose și un grup de susținători ai acestuia care și-ar fi negociat reîntoarcerea în PSD, iar de cealaltă parte câțiva parlamentari în frunte cu Daniel Constantin care ar fi negociat cu PNL susținerea Guvernului Orban, potrivit Digi24.

De altfel Ponta are un adevărat festival de amenințări pe pagina sa de facebook la adresa celor care trădează. ”Cei care votează PNL merg la PNL. Am decis în unanimitate luni, eram cu toți acolo că nu putem să votăm pentru acest Guvern .Dacă cineva în acest weekend, din motive personale, s-a răzgândit, va merge la PNL. Sper că nu va fi cazul. Însă s-a mai întâmplat ca cei apropiați de mine să mă trădeze..” reacționat ieri seară  pe pagina sa de facebook, Victor Ponta. În acaestă dimineață l-a luat în vizor pe fostul premier, Mihai Tudose, cu care e necruțător reamintindu- i dezertarea din fruntea Executivului și abandonarea premierului Japoniei pe străzile Bucureștiului: ”Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania! E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!” scrie în acaestă dimineață Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Share.

About Author

Lasă un comentariu