Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O nouă victimă a urșilor în BN: un tânăr de 22 de ani atacat în această după amiază

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 22 de ani din Posmuş, comuna Şieu, a fost atacat în această după-amiază de o ursoaică cu doi pui, pe o pășune din sat.

Tânărul a fost rănit la cap și braț, însă a scăpat cu viață din atac. Echipajul Ambulanței trimis de urgență de la Bistrița l-a găsit cu hemoragie, plagă plagă la antebraţul drept și o  ranăhemoragică la scalp, în zona temporo-occipitală. Echipajul cu medic de la Ambulanţă l- a stabilizat pe pacient, a oprit hemoragiille şi l-a transportat la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate. Pacientul este conştient, a anunţat SAJ BN.

Atacul de la Posmuș survine la o săptămână după ce un gonac a fost atacat și rănit de un urs în timpul unei vânători la Simionești. Victima, cu plăgi la cap a fost externată după două zile  de spitalizare.

Ieri seară, în jurul orelor 22,00 în altă zonă a județului, în Mureșenii Bârgăului,  locuitorii au fost alertati prin Ro Alert  că un urs a fost văzut în împrejurimile localității.De mesaje prin Ro Alert au avut parte în ultimele doouă săptămâni locuitorii din zona Velea Jelnei (Bistrița) și de câteva ori cei din Cușma.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu