Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alexandru Pugna nu mai e secretar de stat. Demisia acestuia a apărut în Monitorul Oficial

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cântărețul de muzică populară Alexandru Pugna a fost demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, alături de alți 54 de secretari de stat proveniți din Partidul Social Democrați.

Pugna era secretar de stat din ianuarie 2017 și avea în atribuții patrimoniul cultural. Demiterea  lui Alexandru Pugna a fost publicată în această după amiază în Monitorul Oficial pe prima lista cu demisii semnate de premierul Ludovic Orban. În jurul orei 16,00 a mai fost publicată o listă cu alți 20 de secretari de stat demiși. Celălalt secretar de stat de la Ministerul Agriculturii Sorin Roșu Mareș, fost ALDE  nu este deocamdată pe lista demișilor.

”Am eliberat din funcție cred că aproape 40 de secretari de stat PSD. Mâine voi continua. Trebuie pregătite deciziile, analizată baza legală și după aia să semnez, de aceea nu pot mai repede. Acestea sunt funcții de demnitate publică. Guvernul PSD a plecat. Toți secretarii de stat PSD, toți președinții, vicepreședinții și în general toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care și-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile. Voi elibera peste tot. Numărul total al secretarilor de stat va fi făcut public în momentul în care adoptăm hotărârile de Guvern de organizare și funcționare a ministerelor. Vom reduce drastic numărul de secretari de stat”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, la Romexpo, după participarea la Topul Național al Firmelor Private din România.

Share.

About Author

Lasă un comentariu