Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Campanie Electorală: Deputatul Ionuț Simionca, mesaj de susținere pentru Theodor Paleologu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP  Ionuț Simionca a transmis un mesaj de susținere pentru  candidatul partidului său la alegerile prezidențiale de duminică, Theodor Paleologu. Despre Paleologu, Simionca spune că ” este cea mai bună și cea mai respectabilă soluție la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. Mulți dintre bistrițenii cu care m-am întâlnit în ultimele săptămâni mi-au mărturisit că îl votează fără nicio ezitare pe Theodor Paleologu, un intelectual veritabil, un om de cultură şi o personalitate care are o viziune pentru România.”

Ionuț Simionca a făcut și o comparație a lui Paleologu cu ceilalți contracandidați aflați în topul preferințelor și rezultatul i-a dat pe plus pentru candidatul PMP: ”Acesta este mai liberal decât Iohannis şi mai potrivit pentru cei care vor un om integru și educat, aşa cum este electoratul USR.” susține Ionuț Simionca.

”Candidatura lui Theodor Paleologu, fost ministru, deputat, de două ori ambasador, vine ca un răspuns la aşteptarea celor care s-au săturat şi vor ca lucrurile să se schimbe. Candidatul PMP nu-şi propune să conducă ţara cu o mână de fier, ci să fie mereu activ în viaţa cetăţii şi să-i conducă pe români prin puterea exemplului.

Spre deosebire de actualul Preşedinte, candidatul PMP este un personaj combativ şi curajos. În mod cert, indiferent de riscuri, nu ar fi dat niciodată trei şanse PSD, aşa cum a făcut Klaus Iohannis, şi nu ar fi nominalizat-o Prim-ministru în vecii vecilor pe „inteligenta” de Viorica Vasilica. Theodor Paleologu nu este un om căruia să-i dai să citească de pe foaie sau pe care să-l pui să repete papagaliceşte ceea ce au scris alţii. Dacă v-aţi săturat de Preşedintele tăcut şi absent uneori, atunci alternativa reprezentată de candidatul PMP este extrem de credibilă”.

Simionca l-a comparat pe Paleologu și cu dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS: ”Spre deosebire de candidatul USR, Dan Barna, Theodor Paleologu, deşi a fost ministru, ambasador şi de două ori deputat, nu s-a dedulcit niciodată la banii statului. Un fraier, ar spune unii: n-a fost şi el în stare să se „lipească” de vreun contract care să-l îmbogăţească peste noapte. Şi, diplomat de carieră fiind, nici nu i-a trecut prin cap să propună parteneriate cu Federaţia Rusă sau China precum domnul Barna.”. 

Despre Paleologu, Simionca mai sppune și că: ”Pentru cei care s-au săturat de gafele de tot felul ale Vioricăi Dăncilă, Theodor Paleologu este opţiunea salvatoare. Se vorbeşte adesea despre meritocraţie în spaţiul public românesc. Iată că a venit clipa în care românii pot să dovedească faptul că îşi doresc cu adevărat deştepţi care să se ocupe de destinele acestei ţări. Theodor Paleologu este singurul candidat care îl poate învinge pe Klaus Iohannis în turul 2. Un vot pentru candidatul PMP la Preşedinţia României, Theodor Paleologu, este demonstraţia cea mai bună că România este o ţară plină de oameni deştepţi.

Vă așteptăm duminică la vot! Theodor Paleologu, poziția 2 pe buletinele de vot!”  este mesajul lui Ionuț Simionca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu