Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tânăr de 22 a ajuns la UPU după ce a fost atacat de propriul tată cu o secure

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 47 de ani din Budacu de Jos a fost reținut de polițiști duminică și va ajunge în fața judecătorilor după ce și-a atacat propriul fiu cu o secure, în locuința comună.

UPDATE: Judecătorul de drepturi și libertăți a stabilit că tatăl care și-a lovit fiul cu o secure să rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile, însă instanța nu a considerat că agresorul  ar trebui să rămână în arest.

Scandalul între tată și fiu a izbucnit duminică seara, iar polițiștii au intervenit după ce un membru al familiei a cerut ajutor la 112. Acesta a cerut ajutor după ce capul familiei și-a lovit fiul cu securea în zona antebrațului și l-a rănit . Polițiștii au intervenit  pentru a aplana scandalul și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele părintelui agresor. În timp ce tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de urgență tatăl agresor a fost reținut și dus în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii dispunând reținere pentru 24 de ore. Astăzi bărbatul a fost dus la instanță cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 22 ani a ajuns duminică, în jurul orei 20,00 la UPU cu plagă prin taiere, i s-au acordat îngrijiri medicale, inclusiv suturarea plăgii și  a fost externat duminică noaptea, potrivit purtătorului de cuvânt Camelia Strungari.

Share.

About Author

Lasă un comentariu