Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce concluzii a tras deputatul PMP Ionuț Simionca după primul tur al prezidențialelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PMP Bistrița-Năsăud,  Ionuț Simionca s-a arătat relativ mulțumit de scorul obținut de partidul său la alegerile prezidențiale din județ, în condițiile în care procentul e ceva mai mare decât cel obținut în urmă cu 6 luni la europarlamentare.
Pentru PMP Bistrița-Năsăud, scorul de la prezidențiale este unul bun, în contextul în care acesta marchează o creștere cu 1,3 procente a sprijinului pentru partid față de alegerile europarlamentare din mai.” a scris pe facebook deputatul PMP.

Simionca a tras și câteva concluzii, unele cu bătaie lungă, altele pentru uuzl propriilor membri:

În urma scrutinului electoral de duminică, se impun următoarele concluzii:” 1. La alegerile prezidențiale, votul politic a contat foarte mult, această ecuație avantajând hotărâtor partidele mari.

2. Dacă am fi început campania candidatului PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, încă de anul trecut, cu siguranță scorul pe care l-am fi obținut ar fi fost mai bun.

3. La nivel județean, scorul PMP a fost peste ALDE și Pro România. În același timp, diferența dintre USR și PMP s-a redus în ultimele 5 luni de la 10% la puțin peste 3%.
În urma acestei campanii, echipa din care fac parte a devenit mai închegată și mai puternică, iar bistrițenii ne percep drept niște oameni serioși, gospodari puși pe treabă.”

În ceea ce mă privește, prioritățile mele nu s-au schimbat, iar munca mea merge mai departe. Rezultatele pe care le-am obținut mă încurajează să lupt în continuare pentru proiectele pe care le-am inițiat și pentru bistrițeni”  a mai scris acesta pe facebook.

Teodor Paleologu, candidatul PMP a obținut în județ al 4-lea scor de 6,15%  spre deosebire de clasamentul național în care a fost al 5-lea ca rezultat.

Share.

Lasă un comentariu