Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Klaus Iohannis se întoarce în Bistrița-Năsăud după 5 ani, tot într-o vizită electorală

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele Klaus Iohannis este așteptat sâmbătă, 16 noiembrie în Bistrița-Năsăud, județul clasat în topul 3 al susținătorilor săi la alegerile de duminica trecută.

Președintele face o vizită electorală, al cărui program nu a fost încă stabilit și urmează să fie comunicat în cursul zile de astăzi a confirmat Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud. În program ar urma să fie inclus și  un miting electoral la Sala Polivalenta, însă ora nu a fost încă anunțată. Iohannis va fi însoțit de secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, de Dan Motreanu, șeful de campanie electorală a președintelui și de Alina Gorghiu, fostul președinte al PNL

Klaus Iohannis a mai vizitat Bistrița, oraș în care a primit duminică trecută 48% din voturi, și  în octombrie 2014, înaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale (foto)

La vizita anterioară Klaus Iohannis a vizitat Biserica Evanghelică (foto ), al cărui preot paroh, Johann Dieter Krauss, i-a fost coleg de clasă în liceu, s-a întâlnit cu bistrițenii pe Pietonalul orașului, a participat la un miting cu susținătorii PNL și PDL pe atunci, la Hotelul Metropolis, a susținut o conferință de presă alături de liderii locali ai PNL și de Cătălin Predoiu și a participat și la o emisiune televizată la As-TV. De data aceasta însă cel mai probabil agenda sa nu va mai include conferință de presă sau emisiuni radio-TV.

Foto: Arhiva, vizita Klaus Iohannis la Bistrita, oct. 2014

Share.

About Author

Comentarii închise.