Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesaj post alegeri de la un parlamentar USR : ”Învățăm din greșeli. Ai învins, continuă! Ai pierdut, continuă!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți le-a mulțumit membrilor și susținătorilor Alianței  care s-au implicat în campania pentru Dan Barna pentru contribuția la scorul ”onorabil obținut în județ și în municipiu”.

Mulțumim încă o dată tuturor membrilor și celor care s-au implicat în campania de strângere de semnături și în campania propriu-zisă. Scorul foarte bun de la Europarlamentare nu a mai putut fi atins din păcate. Mașinăria politică a PSD și a PNL aflat deja la guvernare și-a spus cuvântul. Nu am reușit să ne atingem obiectivul de a avea un tur 2 fără PSD. Nu a fost ușor în această campanie care a fost și atipică, neavând dezbateri reale între candidați dar și plină de atacuri bine orchestrate și țintite asupra candidatului Alianței pentru a-l discredita. Am reușit un scor onorabil pe județ și Bistrița, păstrându-ne locul 3 în ierarhia forțelor politice. Dar încrederea oamenilor ne obligă să fim mai buni și mai atenți la nevoile oamenilor, la oferta politică pe care o promovăm.” a scris paralamentarul USR pe facebook.

Cristina Iurișniți  a vorbit și despre pregătirea pentru experiența alegerilor de la anul: ”Continuăm însă drumul reformei și al schimbării, pregătindu-ne pentru locale. Vom avea candidați care vor face politică pentru cetățeni, pentru comunitate. Miza cea mare vor fi localele.

 Astăzi e o nouă zi, și mergem mai departe împreună cu bune și rele. Suntem o echipă care se maturizează, învață din mers, experiența din teren fiind cea care ne întărește permanent. Politica se învață în timp, nu de pe azi pe mâine, fiind în permanență în contact cu oamenii, ducând mesajul schimbării în bine. Dragi colegi, acum 3 ani USR era doar un grup pe inițiativă. Acum este un partid parlamentar, cu peste 15 mii de membri. Experiențele de diferite feluri ne întăresc permanent, învățăm din greșeli, în special cum sa facem față campaniilor de denigrare și atacurilor politice la care am fost supuși. Nu avem voie să ne demoralizăm.” a mai scris deputatul USR care are și un mesaj pentru colegi: ”Ai învins, continuă! Ai pierdut, continuă! Vom continua să creștem și să ne extindem în județ. Avem nevoie de oameni noi, integri și competenți dar și de încredere unii în ceilalți. #implicarepentruschimbarea pe care ne-o dorim în iunie 2019!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu