Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele PNL Bistrița n-a sărbătorit victoria cu 48% din municipiu: ”normalitatea nu are parte de lauri, ci de bun simț”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Liberalii bistrițeni spun că n-au sărbătorit succesul după primul tur de scrutin, deși rezultatul în municipiu este unul fără precedent (48%) în condițiile în care însumate, scorurile celor doi candidați de pe a doua și a treia poziție sunt departe de scorul lui Klaus Iohannis: peste 14,94% Dan Barna și 13,7 % Viorica Dăncilă.
Sorin Hangan, președintele organizației municipale Bistrița crede că succesul aparține bistrițenilor și spune că vizita președintelui  Klaus Iohannis la Bistrița, programată  pentru sâmbătă, e o formă  de a le mulțumi: ”  Meritul principal al rezultatului de peste 48% în favoarea lui Iohannis este al bistriţenilor. Aceştia au conştientizat că au deja un preşedinte corect, luptător, iar schimbarea de dragul schimbării nu este necesară. Românii au ales un preşedinte care ştie să spună mulţumesc şi care, iată, sâmbătă vine la Bistriţa pentru a ne arăta că normalitatea în această ţară este singura şansă de însănătoşire a societăţii”, 
Despre sărbătorirea propriu-zisă a rezultatului, Sorin Hangan consideră că normalitatea nu are nevoie de lauri: ”Organizaţia Municipală a PNL nu a sărbătorit la modul concret victoria lui Iohannis la primul tur. Normalitatea nu are parte de lauri, ci de bun simţ. Bistriţa normală este parte integrantă din România normală. Până acolo este un drum anevoios, mai ales după 11 ani de pesedism la primărie şi mulţi alţii la guvernare. PNL Bistriţa nu sărbătoreşte, ci cere scuze cetăţenilor pentru greşelile altora. Nu este un exerciţiu de imagine electorală, este o parte de normalitate. Aşa trebuie să fie un politician normal într-o Românie normală. Să ştie să spună „mulţumesc” şi „am greşit”, expresia „la revedere” o învaţă pe parcurs. Până-n iunie anul viitor, PSD are tot timpul”, a mai spus Sorin Hangan.
Klaus Iohannis a obținut 18 653 de voturi în municipiul Bistrița și un scor de 48,05%, în timp ce pe locul 2 s-a plasat celălalt candidat al dreptei , Dan Barna cu 14,97% și abia pe locul 3 s-a clasat candidatul PSD, Viorica Dăncilă cu 13,71%, aceasta în condițiile în care Bistrița este condusă de 11 ani de un primar al PSD.
Share.

About Author

Lasă un comentariu