Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Black Friday, în Bistrița, la Virtual Escape

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Virtual Escape,  noua arcada de realitate virtuală  are în 15 noiembrie prețuri de Black Friday pentru cei care vor să încerce  senzațiile create de ochelarii VR.

Nu doar magazinele de electronice și de haine au promoții de Black friday anul acesta în Bistrița! Noua arcada de realitate virtuala, Virtual Escape, care se afla la parterul Shopping Center, anunță preturi speciale pentru clienții săi  care vor sa încerce senzațiile create de ochelarii VR.

The Virtual Escape SRL este unul dintre câștigătorii programului de finanțare prin fonduri europene Startup Plus, iar din 20 octombrie 2019 si-a deschis “poarta spre viitor” pentru bistrițenii curioși de ceea ce înseamnă realitate virtuala. Arcada are un design futurist, realizat exclusiv de absolvenți ai Liceului de Arte Corneliu Baba, promoția 2019, iar pe lângă jocuri precum Star Wars sau Angry Birds, jucătorii pot să practice box în VR, cu un prieten sau chiar sa exploreze locuri exotice.

Noua tehnologie VR este utilizata și în diverse domenii precum educatia, medicina sau armată.

Virtual Escape este printre primele arcade de realitate virtuala din România, cu un design orientat spre viitor, realizat în întregime de foști elevi ai liceului de arte Corneliu Baba.

 

Share.

Lasă un comentariu