Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Turc promisiune către Iohannis: ”anul viitor vom trimite cea mai puternică organizație PSD din Ardeal să se reformeze în liniște”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud i-a promis președintelui Klaus Iohannis în discursul rostit la mitingul electoral de sâmbătă din Bistrița că se apropie ceasul trimiterii spre o pauză de reformare a celei mai puternice organizații pe care o are PSD-ul în Ardeal.

Anul acesta am bătut PSD de două ori: prima dată rău, la alegerile europarlamentare, a doua oară și mai rău la primul tur al alegerilor prezidențiale, și a treia oară, în 24 noiembrie, îi vom bate foarte foarte rău, la al doilea tur al alegerilor prezidențiale.  Și PSD știe că avem cel mai bun candidat..Noi știm că avem cel mai bun candidat. Și PSD-ul știe că noi avem cel mai bun candidat, dar nu pot să o recunoască din motive pur electorale.”, a spus în deschiderea discursului său,  Ioan Turc.

Turc și-a continuat discursul insistând pe ceea ce crede că-l recomandă pe Iohannis drept un om de construcție, luptător și președinte constituțional: ” Domnul președintele Iohannis este un om de construcție. În calitate de primar al Sibiului – Sibiul a fost primul oraș din România care a ieșit din cenușiul comunist. Ați preluat Sibiul cu nici jumătate din străzi asfaltate și atunci când ați plecat la Cotroceni, Sibiul era o destinație turistică de 5 stele, trecând prin calitatea onorantă de Capitală Culturală Europeană. Președintele Klaus Iohannis este un luptător. Să nu uităm niciun moment: atunci când PSD a pus tunurile pe România, atunci când PSD a pus tunurile pe democrația din România, când a pus tunurile pe statul de drept, președintele Iohannis a coborât în stradă alături de milioane de români și a dat astfel o ripostă pe măsură PSD-ului. Ați alungat si cei doi elefanți care se plimbau prin Palatul Victoria. Ați fost aproape de români în cele mai tensionate momente ale acestor ani, vă mulțumim!

Sunteți un președinte profund constituțional. Ați respectat votul românilor din 2016 și v-ați străduit cu multă onestitate să coabitați cu trei guverne eșuate. Când ați realizat că nu se mai poate, alături de PNL și de președintele Ludovic Orban, în mod constituțional, ați demarat un proces reușit prin care PSD a fost îndepărtat de la guvernare. Domnule președinte o știm cu toții: Sunteți un diplomat desăvârșit și suntem mândri de lucrul acesta: ați păstrat România pe parcursul european. Acest lucru îl recunosc inclusiv adversarii dumneavoastră politici. Sunteți primul președinte român care, într-un singur mandat, a primit recunoașterea de a fi invitat de două ori la Casa Albă. Acest lucru vorbește de la sine…”

Județul cu cele mai mici venituri din România

Ioan Turc a vorbit și despre paradoxurile din Bistrița-Năsăud, județul condus de atâția ani de PSD: un județ cu un potențial extraordinar, dar cu cele mai mici venituri medii din România : ”Trăim într-un județ cu un potențial uman și natural extraordinar!. Dar din nefericire, așa cum o arată datele Institutului Național  de statistică suntem pe ultimul loc la venitul net din România. Acest lucru nu mai poate fi tolerat . Acest lucru se datorează în primul rând modului în care PSD a guvernat acest județ. Avem nevoie de investiții în infrastructura mare, avem nevoie de un drum modernizat până la Cluj, avem nevoie de o cale ferată rapida.” și a vorbit despre proiecția sa despre viitor: ”Domnule președinte țin mult să știți: colegii mei sunt oameni dârji, care nu își lasă țara la greu, primarii, aleșii locali, președinții de organizații, membrii și simpatizanții noștri vor da o lovitură PSD-ului în al doilea tur că o vor ține minte. Domnule președinte, anul viitor pe cel mai puternic PSD din Ardeal îi vom trimite să se reformeze în liniște. Este promisiunea noastră și suntem oameni de cuvânt! Am postat un banner cu un mesaj în care credem cu toții: Bistrița-Năsăud votează Klaus Iohannis! Așa să ne ajute Dumnezeu” și-a încheiat discursul Ion Turc.

Președintele Iohannis i-a spus ulterior, în discursul său  lui Ioan Turc că locul 3 o încurajare pentru locul 2 si mai mult chiar  în turul al 2-lea : Sunteți campionii. Turul 2 trebuie câștigat dar nu oricum. Trebuie câștigat  zdrobitor” .

Share.

About Author

Lasă un comentariu