Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accidente pe bandă rulantă provocate de inconștienți care au condus băuți. Unii n-aveau nici permis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei tineri au fost răniți noaptea trecută în Rebra după ce mașina în care se aflau condusă de un adolescent de 18 ani, fără permis, a intrat într-un cap de pod. Tânărul complet neexperimentat s-a pierdut atunci când a luat o curbă și a pierdut controlul mașinii care după ce s-a izbit de un podeț s-a răsturnat pe drumul județean 172 B pe direcția Rebra-Rebrișoara.

În plus tânărul șofer de ocazie era inclusiv băut : în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă probe biologice sunt cele  care vor stabili cu exactitate cat de mare era alcoolemia. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, respectiv conducătorul auto și încă doi pasageri, toți în vârstă de 18 ani, din Năsăud, care au fost transportați la spital.

Tânărul s-a ales cu dosar penal și cumularea de infracțiuni ar putea sa-l ducă inclusiv la pedeapsă cu închisoarea.

Șofer băut, s-a ciocnit cu un atelaj

Un alt accident tot cu un șofer băut s-a produs ieri pe drumul județean 151 în Lechinţa. Vinovat a fost un șofer de 46 de ani al unei autoutilitare din Sângeorzu Nou, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un atelaj hipo care circula, regulamentar, în fața sa și care era condus de un bărbat de 54 de ani, din Chiraleș, intrând în coliziune cu acesta. Accidentul s-a soldat doar cu avarii, însă șoferul a fost depistat cu alcoolemie de  peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceeași zi, un șofer din Bața, Ciceu Mihăiești, un alt șofer băut n-a comis accident, însă a căzut în plasa polițiștilor la un control de rutină. Pe DN 17 șoferul de 42 de ani a fost depistat la un control cu alcoolemie de 0,50 l/alcool pur în aerul expirat și a fost trimis să i se recolteze probe biologice

 Foto: accident Rebra (sursa IPJ BN)

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu