Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul Bistriței, prima ieșire publică din această campanie: ne-a transmis doar pe cine nu votează

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovidiu Crețu, primarul PSD al Bistriței are prima reacție publică din campania pentru alegerile prezidențiale, după ce din octombrie încoace nu a avut nicio luare de poziție vis-a-vis de scrutin sau de candidați.

Crețu a transmis în această dimineață un punct de vedere de pe adresa de email a purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, în care explică de ce nu-l va vota în turul 2 pe Klaus Iohannis, candidatul aflat în opoziție cu Viorica Dancilă, candidatul partidului său.

Într-un mesaj intitulat ” De ce nu-l pot vota pe Klaus Johanis” în cuprinsul căruia  numele președintelui României este scris în mai multe rânduri   ”Johanis” în loc de Iohannis, primarul Bistriței explică de ce nu-l votează pe actualul șef al statului: ” Am realizat în aceste ultime săptămâni că, din punctul lui de vedere, trebuie anihilat nu doar contracandidatul, nu doar liderii unui partid, nu doar membrii acelui partid ci aproximativ un sfert din populația țării – pentru simplul fapt că nu au votat cum ar fi vrut el.    Întreaga campanie electorală s-a bazat pe asta…. doar pe asta: Țara este în pericol și trebuie salvată iar acest lucru este foarte simplu – nu trebuie decât să dispară un partid și toate problemele se rezolvă ca prin farmec. Acesta a fost sigurul lui mesaj, toate celelalte teme care ar fi fost firesc să creioneze o campanie electorală au devenit neimportante” argumentează primarul Crețu în sprijinul deciziei sale de a nu vota împotriva propriului partid.

Crețu nu-i menționează numele Vioricăi Dăncilă

Ovidiu Crețu invocă faptul că Iohannis nu ia în calcul marile realizări ale PSD-ului atunci când demonizează acest partid: ”  Nu contează că în ultimi ani salariile și pensiile au fost majorate semnificativ, că au fost demarate ample lucrări de infrastructură, că este evidentă creşterea calităţii vieții.Partidul acesta (PSD) nu mai e bun doar fiindcă stă în calea oținerii (!)  unui nou mandat al actualului președinte. După aceea nu mai contează nimic, poate veni chiar și … potopul – asta se înțelege din mesajul domnului Johanis – nici un proiect de viitor, nici o strategie, nici o rază de speranță.”

Ovidiu Crețu, care nu spune totuși  până la finalul mesajului său dacă va vota cu Viorica Dăncilă sau nu va vota deloc în turul 2 îi mai reproșează lui Iohannis că  nu a făcut altceva în ultimii ani decât să blocheze proiectele contracandidaților: ”Ce a făcut actualul președinte în ultimii ani? El zice că a „salvat” democrația dar cred că este evident că doar a încercat să blocheze proiectele contracandidațiilor, pentru că, nu-i așa, acestea ar fi devenit capital electoral, un capital electoral la care el trebuia să aducă o contrapondere – dar din nefericire pentru el şi pentru tara noastra, acestă contrapondere lipsește cu desăvârșire”.

Share.

About Author

2 comentarii

 1. Doina bistriteană în

  Bistriță de struți și creți
  Repugnată-n cântăreți,
  Bistriță, strict imbecilă,
  Ce votează cu Dăncilă,
  Razii-camarazi și pene
  Aghesmuind arteziene,
  De la Matei spre Tihuța
  Pleacă lingăi cu periuța,
  Și de la Beclean la Șanț,
  Suci și deneși fac bilanț,
  Iar de la Teaca la Zagra,
  Ne joacă la alba-neagra.
  Prietene, cât mai discuți
  Bistrița de creți și struți?
  Prietene, cât mai regreți
  Bistrița de struți și creți?

 2. La intrebarea lui Ovidiu Crețu catre sine: “De ce nu pot vota Klaus Johannis!”, răspunsul este foarte simplu : DE PROST!
  Iată si un argument pentru care orice om normal nu poate vota cu Viorica Dăncilă, candidata PSD. Este vorba de 40 dintre greselile de exprimare si gafele comise de Viorica Dăncilă care o fac incompatibilă cu demnitatea de candidat la presedintia României. https://www.mediafax.ro/politic/cele-40-de-gafe-de-exprimare-punct-cu-punct-din-mandatul-vioricai-dancila-un-altfel-de-bilant-facut-de-un-liberal-premierului-psd-alde-17368864

Lasă un comentariu