Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Năsăudeanul care a câștigat 3,7 milioane de euro la Loterie și-a ridicat astăzi premiul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Câștigătorul celui de-al doilea premiu Joker din istoria Loteriei Române, un năsăudean de 45 de ani și-a revendicat vineri premiul, anunță Loteria Română într-un comunicat de presă.

Deși comunicatul Loteriei precizează că este vorba de un câștigător de 45 de ani, care joacă ocazional, numele năsăudeanului nu a fost dat totuși publicității. Același comunicat a precizat însă că năsăudeanul poate fi urmărit într-un interviu ce urma să fie  difuzat vineri la ora 18,30 în emisiunea Loteriei Române, ”Românii au noroc ” gazduită de România TV.

După ce apărut la România TV năsăudenii au aflat că ar fi vorba de un șofer pe curse internaționale, Gavril Ianul, fost angajat al MAI. Jurnalistul Radu Sîrbu i-a publicat fotografia pe pagina sa de facebook și l-a felicitat pentru câștig: ” Nu putem decât să-l felicităm și să folosească atâta bănet cu sănătate și chibzuială !” a scris acesta lângă fotografie.

Năsăudeanul a câștigat cel de-al doilea mare premiu din  istoria Joker în valoare de 17.763.419,58 lei (peste 3,73 milioane euro) în 27 octombrie 2019 și a așteptat aproape o lună până s-a prezentat să-l ridice. Cei de la Loteria Română au scris că năsăudeanul a ales numerele la întâmplare, excepție făcând numerele de 7 și 9 pe care le joacă de fiecare dată și că e prima dată când a câștigat la Loto, Jucati in continuare!” – este mesajul pe care câștigatorul celui de-al doilea premiu ca valoare din istoria jocului Joker il transmite jucatorilor” au mai scris comunicatorii Loteriei Române.

Foto: facebook Radu Sârb

Share.

About Author

Lasă un comentariu