Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Profesoara Monica Halaszi a votat vineri la Luxemburg. O sută de mii de români au trecut deja pe la urne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Printre cei 100 de mii de români care au votat până vineri seara în străinătate pentru turul al 2-lea al prezidențialelor se numără și profesoara de limba română Monica Halaszi.

Plecată pentru câteva zile în  Luxemburg, Monica Halaszi a căutat Ambasada României și a votat pentru alegerile prezidențiale, vineri în jurul orelor 17,00. A postat apoi pe facebook o fotografie în care își arată buletinul în fața Ambasadei din Luxemburg alături de mesajul: ”Votat! Nu e cazul să spun cu cine, nu?🇹🇩” .

Nu e însă foarte greu de bănuit cum a votat, mai ales că pe coperta paginii personale de facebook Monica Halaszi a repostat în urmă cu două zile o fotografie făcută în 2016 alături de Klaus Iohannis după ceremonia în care profesoara de la Colegiul Național Liviu Rebreanu a primit  Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler din partea președintelui României.

În cele trei secții din Luxemburg au votat până vineri seara 550 de români, majoritatea rezidenți în străinătate. Până la ora 21,00 votaseră deja în secțiile din Diaspora în jur de 100. 000 de români, un număr mai mare decât se înregistrase la aceeași ora în prima zi de vot pentru turul 1. Cea mai mare prezență s-a înregistrat în secțiile din Chișinău, Roma și Bruxelles.

Share.

About Author

Lasă un comentariu