Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lider PNL BN despre victoria la scor din turul 2: ” Nu cred că trebuie să ne culcăm pe o ureche. Vin localele și trebuie să fim pregătiți”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreşedintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a declarat într-o conferință de presă că rezultatul din județ, de 72 % , și care confirmă rezultatele foarte mari și de acum 5 ani ale lui Klaus iohannis arată că între președintele țării și electoratul bistrițean ”există o empatie şi o rezonanţă”. Despre Klaus Iohannis Dolha a spus că e primul președinte care după 1989 a pus ”PSD-ul cu botul pe labe”

Bistriţenilor le plac oamenii serioşi, corecţi, cei care măsoară de trei ori şi taie o dată. E primul preşedinte care, după 1989, pune PSD-ul cu botul pe labe. Scor sub 30% PSD nu a mai luat nici în judeţul Bistriţa-Năsăud, nici în ţară. E în mare parte meritul lui Klaus Iohannis. Nu cred că trebuie să batem din palme şi nu cred că trebuie să ne culcăm pe o ureche. Vin alegerile locale unde trebuie să fim pregătiţi şi cred că trebuie să coborâm mai mult între oameni, să finalizăm care este candidatul la Primăria Bistriţa, la Consiliul Judeţean. E o şansă pe care PNL B-N nu are voie să o rateze – Primăria Bistriţa, Consiliul Judeţean, oraşele şi tot judeţul. Este mesajul pe care trebuie să-l transmitem, mă refer la majoritate în B-N. E valul PNL de care va trebui să profităm”, a mai spus Stelian Dolha.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu