Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trimis în judecată abia la 3 ani după ce a accidentat mortal o tânără în Silivașu de Câmpie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În urma cu exact trei ani, în 9 decembrie 2016  în comuna Silivașu de Câmpie șoferul unei autoutilitare, care conducea cu viteză excesivă,  a acroșat cu mașina o tânără de 19 ani care circula pe marginea drumului ca însoțitor de animale.

Câteva zile mai târziu tânăra avea să moară la Spitalul Județean de Urgență ca urmare a rănilor grave provocate în urma accidentului. Trei ani le-au trebuit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud ca să instrumenteze dosarul accidentului din Silivașu de Câmpie pentru a-l trimite în judecată. Anunțul trimiterii în judecată a șoferului NJI pentru ucidere din culpă a fost făcut vineri, 8 decembrie odată cu buletinul lunar referitor la starea infracțională din județ postat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud pe site-ul său.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Sunt extraordinare legile penale, civile pri procesuale… astea de … c*cat… din Romania ! Trebuie sa treaca ani de zile… pana cineva castiga un drept procesual , ori pana cineva este condamnat ptr faptele sale… de pana se pun in executare … cei care beneficiaza de ele… poate sunt deja morti si nu mai au nevoie …

Lasă un comentariu