Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Adolescentul care i-a pus cuțitul la gât unei vânzătoare a primit arest la domiciliu. Agresorul e un fost olimpic la matematică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecători l-au trimis vineri după amiaza în arest la domiciliu pentru 30 de zile pe adolescentul de 16 ani care a agresat-o pe o vânzătoare de la marketul Atlantis, din Bulevardul Decebal în plină zi. Procurorii, care îl reținuseră inițial pentru 24 de ore au cerut arest preventiv, însă instanța a decis în final arest la domiciliu, probabil ținând cont de vârsta dar și de lipsa antecedentelor penale.

Adolescentul a fost miercuri protagonistul unei scene de o violență greu de imaginat în plină zi: a intrat, cu gluga hanoracului trasă pe cap,  în marketul din Bulevardul Decebal și s-a repezit cu un cuțit în mână spre o vânzătoare de la caserie. Așa cum se poate vedea de pe înregistrările camerelor video din magazin agresorul i-a pus cuțitul la gât tinerei în timp ce a îmbrâncit-o într-un colț. Cu o altă mână a încercat să deschidă sertarul casei de marcat , însă n-a izbutit pentru că trei -patru vânzători au sărit să-și ajute colega. Acela a fost momentul în care adolescentul a renunțat la jaf și a șters-o în stradă, fâcându-se nevăzut. Înregistrările camerelor video din magazin au ajuns pe facebook la scurtă vreme de la jaf, postate de proprietara lanțului de  magazine, Rodica Dobranis, șocată că a fost posibilă o asemenea agresiune în Bistrița, într-un magazin  pe o stradă intens circulată, în plină zi.

Agresorul a fost identificat rapid, după ce a fost recunoscut de alți adolescenți din filmările distribuite online  și reținut de polițiști. Stupefacția a fost generală atunci când s-a aflat că tânărul suspectat că este autorul agresiunii din Magazinul Atlantis este elev al Colegiul Național Liviu Rebreanu, informație confirmată inclusiv de inspectorul general Camelia Tabără pentru mai multe ziare on-line. Potrivit unor surse ale poliției tânărul ar fi fost sub influența unor substanțe psihotrope atunci când ar fi comis agresiunea, iar în cercurile sale de prieteni ar fi fost  cunoscut drept consumator de substanțe halucinogene.

Acum un an adolescentul ar fost el însuși victima unei tâlhării

Potrivit surselor Bistrița Express adolescentul ar fi fost olimpic la matematică, participant la etapele județene ale acestei competiții în timpul gimnaziului. Și mai ciudat este faptul că exact acum un an  liceanul ar fi fost chiar el  victima unei tâlhării comise de un tânăr care avea multe alte victime la activ, potrivit datelor de pe portalul Judecătoriei Bistrița.

Video si captura foto: pagina de facebook Rodica Dobranis

Share.

About Author

Lasă un comentariu