Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tragedie pe DN17: un tânăr polițist a murit azi noapte, după ce mașina i s-a izbit de un autobuz

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un polițist de doar 22 de ani a murit miercuri dimineața în jurul orelor 1,30 după ce mașina sa a intrat pe contrasens pe DN17 în apropierea localității Josenii Bârgăului și s-a izbit de un autobuz plin  cu muncitori care ieșiseră din schimb de la Leoni.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție tânărul de 22 ani care conducea un autoturism în direcția Vatra Dornei -Bistrița n-a mai putut redresa mașina într-o curbă și a intrat într-un autobuz care circula din sens opus. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit și nici șoferul autobuzului de 66 de ani din Bistrița-Bârgăului, însă tânărul polițist aflat la volan n-a mai avut nicio șansă. A rămas încarcerat și după extragere medicii s-au străduit aproape o oră să-l resusciteze.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment.

Tânărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru.  Ne exprimăm  regretul și transmitem condoleanțe familiei greu-încercată” a transmis Crina Sârb, purtătorul de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Foto: arhiva

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu