Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tribunalul Bistrița-Năsăud va avea un nou președinte de la începutul anului. Ce alte schimbări apar în organigramele instanțelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consiliul Superior al Magistraturii a decis joi, 19 decembrie în ședința publică numirea judecatoarei Ildiko Simionescu în funcția de președinte a Tribunalului Bistrița-Năsăud, ca urmare a vacantării funcției în urma pensionării judecătoarei Liliana Preda.

Judecătoarea Simionescu a fost vicepreședintele Tribunalului Bistrița-Năsăud până la pensionarea fostului președinte și și-a câștigat noua funcție în urma unui concurs desfășurat în perioada octombrie -noiembrie 2019. Potrivit ultimei declarații de avere postată pe site-ul CSM judecătoarea Ildiko  Simionescu deține două autoturisme, unul luat în leasing din 2006, dar  și o bătrână  Dacia 1310 fabricată în 1998. Deține un apartament de 60 mp in Bistrița și o casă  în Teaca cumpărată în 2010 și sume de bani în mai multe conturi, dar are și credite pe numele său.Potrivit declarației de avere fosta vicepreședintă a Tribunalului BN a câștigat 175383 de lei, undeva peste 14000 de lei lunar și în decursul anului a obținut și drepturi restante ca urmare a unor titluri executorii de peste 18500 de lei.

Judecătoare nouă la Judecătoria Bistrița 

Tot în ședința de joi, CSM a numit în funcții de judecător absolvenți ai Institutului Național de Magistratură. La Judecătoria Bistrița a fost repartizată o proaspătă absolventă, judecătoarea Lorena Iulia Pop, originară din Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Absolventă a Facultății de Drept a Universității București judecătoarea repartizată la Bistrița a fost avocat al Baroului București înaintea admiterii al Institutul de Magistratură în 2017.

Share.

About Author

Lasă un comentariu